Vilka är LoanScouter?

Lär dig om hur vi kontinuerligt hjälper konsumenter att fatta de bästa ekonomiska besluten

Vem är LoanScouter

Vem är LoanScouter?

LoanScouter är en internationell jämförelsetjänst för finansiella lösningar.

År 2019 skapades LoanScouter från vårt kontor i Danmark med en önskan att hjälpa konsumenter att göra personlig finansiering så enkel och tillgänglig som möjligt.

LoanScouter ägs av Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), som sedan 2014 har specialiserat sig på att matcha konsumenter och banker med varandra.

Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) är baserat i Århus, Danmark och ägs delvis av det börsnoterade bolaget North Media A/S.

Vad gör LoanScouter

Vad gör LoanScouter?

LoanScouter är en finansiell tjänst som gör det enkelt för dig att hitta rätt ekonomisk lösning. Med hjälp av beräkningar baserade på giltiga uppgifter från banker och online-låneleverantörer hjälper vi konsumenter att hitta de bästa och billigaste lånen.

Vi arbetar varje dag för att göra det mer användarvänligt och transparent att hitta ett lån som passar dina behov.

Andreas Linde, VD Loanscouter.com

Fakta om LoanScouter

  • Vi har hjälpt mer än 100 000 konsumenter i hela Europa att hitta ett lämpligt lån
  • Vi har cirka 378 recensioner och 4,95 /5 stjärnor
  • Vi arbetar med över 200 banker och långivare
  • Vi har främjat mer än 1 miljard EUR i utbetalning av lån
  • Vi är representerade i 9 olika länder och expanderar ständigt till nya marknader
bärbar dator med loancouter.com/se

Varför välja LoanScounter?

Vi anser att det som konsument ska vara enkelt och transparent att hitta ett lämpligt lån med rätt villkor.

Därför får du information om lånet på ett lättillgängligt, enkelt och begripligt sätt. Av samma anledning är LoanScouter ofta det bästa valet bland låntagare – inte bara i Danmark utan också utomlands.

Vi tror att det finns många fördelar med att använda LoanScouter när man överväger ett nytt lån. Här är fyra bra skäl till varför du ska välja vår jämförelsetjänst:

mynt i hand illustration

Kostnadsfritt

När du ansöker om ett lån vill du låna pengar – inte betala massa pengar för att hitta ett lån. Så naturligtvis erbjuder vi en kostnadsfri tjänst. Det är inte vår avsikt att tjäna pengar på dig som kund. Våra intäkter kommer enbart från partnerskap med banker och långivare.

kvinde i habit med vægtskål

Pålitliga långivare

Tyvärr kan du fortfarande stöta på leverantörer som kanske inte är så pålitliga som de verkar. Det är därför oerhört viktigt för oss att vårt utbud erbjuds av pålitliga, erfarna och kvalificerade leverantörer. Det garanterar dig en trygg och säker låneprocess.

papper och penna illustration

Icke-bindande service

Hos LoanScouter behöver du inte registrera dig eller lova någonting. LoanScouter är alltid tillgängligt när du vill jämföra eller ansöka om ett lån – utan att behöva skapa ett konto eller vara skyldig att använda vår tjänst. Med andra ord: Du kan komma och gå som du vill.

gul vikt skål illustration

Transparenta jämförelser

Vi jämför lån med hjälp av aktuell och uppdaterade data. Vi tror på att ge dig full insyn i lånemarknaden, så att du kan fatta ett välinformerat beslut.

Vårt mission

Vårt uppdrag är att erbjuda den bästa och mest föredragna jämförelsetjänsten för konsumenter i Danmark och utomlands. Detta uppnås genom att:

  • Förenkla processen med att hitta det bästa lånet för just dig
  • Korta ner tiden du spenderar på att leta efter ett lån
  • Alltid vara transparenta både gällande vårt bolag och i lånejämförelser
  • Bli det populäraste jämförelseverktyget hos världens alla konsumenter
Andreas Linde og Stefan Vinding Olesen från Lounscouter

Vem står bakom LoanScouter?

LoanScouter drivs dagligen av Andreas Linde (CEO) och Stefan Vinding Olesen (CPO). Tillsammans har de mer än 14 års erfarenhet från lånebranschen och har en hög nivå av expertis och kunskap när det gäller lånemarknaden.

Vårt team består av 14 digitala nördar som arbetar hårt varje dag för att kunna erbjuda marknadens bästa och mest hanterbara jämförelsetjänst. Tillsammans med vårt dedikerade team av anställda arbetar vi varje dag för att göra LoanScouter till den föredragna jämförelsetjänsten för lån i Europa.

Profil av Andreas Linde

Andreas Linde är VD för Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) och delägare i LoanScouter. I mer än sju år har han varit engagerad i utlåningsbranschen och vet allt som finns att veta om utlåningsmarknaden. Han har skrivit och publicerat över 100 branschrelevanta artiklar och vet allt om räntor, refinansiering, livränta och obligationer.

Andreas Linde från LoanScouter
Andreas Linde, VD för Loanscouter och expert på lån

Följ Andreas Linde på LinkedIn →

Därför kan du lita på LoanScouter

Vi använder oss av ett brett spektrum när vi jämför finansiella produkter för att du ska kunna fatta rätt beslut som passar just dig.

Våra beräkningar baseras på giltiga uppgifter som samlats in från banker och låneleverantörer över flera marknader. Vi ser till att regelbundet uppdatera våra lånelistor, så att du alltid får de senaste priserna och villkoren.

Genom att visa aktuella räntor och villkor för lån hos enskilda leverantörer, gör vi det lättare för dig att jämföra priser och avgifter så att du kan välja det billigaste.

Vi arbetar bara med långivare som är godkända och reglerade av Finansinspektionen, vilket innebär att du tryggt kan använda LoanScouter som en finansiell tjänst för att hitta ditt nästa lån.

Vi hjälper våra kunder att låna pengar online

rating
4.91 av 5 baserat på 320 recensioner

Företagsinformation

Om du har några frågor om vår tjänst, vänligen kontakta oss på: info@loanscouter.com

Företag: Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S)
Adress: Dalgas Avenue 2F 2., 8000 Århus C
CVR: 35662448
Företagets webbplats: karmanconnect.com
E-mail: info@loanscouter.com

Observera att alla förfrågningar om specifika lån ska riktas till den relevanta långivaren.

Följ oss på Facebook → 

Andreas Linde
Av
Andreas Linde har mer än 7 års erfarenhet av lånemarknaden och vet allt om ÅOP, livränta, serielån, refinansiering och andra relevanta begrepp inom lånebranschen.
LoanScouter > Vilka är LoanScouter?

Senaste nytt